mateusz_mateusz Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam. Czy Wam ta ładowarka też tak długo ładuje pakiety? Mi pakiet 1000mAh ładuje ponad 3 godziny. Czy to normalne? Może zmienić zasilacz na inny. Ten ma 12V i 1,5A. Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zasilacz masz trochę słaby ale nawet gdybyś go wymienił to i tak nic to nie da.Cała wina leży po stronie "tego czegoś" co nazywasz ładowarką,to ustrojstwo potrafi psuć pakiety . Jezeli chcesz mieć dobrą (w miarę)ładowarkę zrujnuj swój budżet i kup to http://www.modelarski.com/produkt-Ładowarka_Redox_ALPHA,8575.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnett Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam Mam ładowarke Esky i ona tak ładuje - pakiet 3000mAh 11,1V ładuje cala noc. Zmieniłem tydzien temu na accucell i różnica jest nieporównywalna. To co polecił kolega Instruktor to jest kolejny klon imax'a czy accucell'a tylko ma inne naklejki warto kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi