Patryk218 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Cześć co sądzicie o takim wskażniku do szybowca rc.Można go montować do modelu bez obaw ż przy krecie się zepsuje..?? http://abc-rc.pl/p/51/2035/rc-miernik-napiecia-odbiornika-3v-30v-do-montazu-w-modelu-akcesoria-do-aparatur-aparatury-i-osprzet-rc.html pakiet to 4.8V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 przy krecie to bardziej martwiłbym sie o kadłub szybowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk218 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Nie no mam nadzieje że do kreta nie dojdzie.Jak myślisz opłaca się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 jak masz pakiet lipo lepiej kup taki wskaźnik (miernik) http://abc-rc.pl/p/7/685/rc-miernik-wskaznik-napiecia-do-bateriimax-6cel--ladowarki-i-osprzet.html lub taki do wożenia w modelu podczas lotu. http://abc-rc.pl/p/7/684/rc-buzzer-wskaznik-napiecia-zalarmem--ladowarki-i-osprzet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk218 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tylko że do szybka mam pakiet ni-cd.To jak jest warty swojej ceny czy lepiej poszukać coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ale co z tego że ni-cd. ważne z ilu cell się składa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk218 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 a no to nie wiedziałem,z 4 ale to już nie warzne zamówiłem ten co pokazałem na początku.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Patryk218, Bądź łaskaw nie wprowadzać neologizmów. Zainwestuj w edytor tekstu. To dość ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Karolu, określenie "warzne" mianem neologizmu to eufemizm ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Marcinie mnie chodzi o tego... tfu..."szybka" aparatura-srapka coraz częściej używana :evil: ; mnie doprowadza do szału. Co się który na forum pojawi, to zaraz "tfórca" i coś nowego, od siebie, dodać musi, niestety... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 A umknęło mi :-) Znaczy się, mam dwa pierdziołki: Excela i Michasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ...a mnie chodzi tylko o to, że niedługo przestaniemy się rozumieć i dokładne zrozumienie wymagać będzie długich omówień... PS Patryk218 to nie tylko do Ciebie, ale bardziej ogólnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk218 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi