Leda_g Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam Tym razem całkowita nowość model do lotów FPV z wyposażeniem do testów. FPVRaptor Możliwość odkupienia po testach za 50% ceny Relacja obowiązkowa Liczy się dokładna i rzetelna relacja pod kątem osób latających FPV Propozycje z opisem jak to będzie wykorzystane prosimy zamieszczać w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienias Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Mam komplet pod fpv (LRS, most A-V, kamerę 620TVL) a moj kandydat na platformę fpv zdezintegrował się. Kiedy będzie można dorwać takie latadło? Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qugar_ Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Z miłą chęcią bym przetestował tą platformę bo mój EGP który latał w tej roli już jest troszeczkę zmęczony osprzęt jaki poszedł by do środka to Fox 700 kamera sony 420 TVL i sony blugi OSD By Remzibi link rc to futaba 2,4 być może fy 21 jak uda mi się w tym roku zakupić dragon link w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi