GEX999 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam, jak zaprogramować regulator Pelikan 20A od Bety, a w szczególności chodzi mi o timing? Czasami zdarza się, że podczas zwiększania gazu od 0 śmigło zaczyna szarpać, kiedy od nowa drążek dam na 0 i znowu podkręcam to już jest dobrze. Co trzeba zrobić, aby zlikwidować ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Przejrzyj ten temat http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1838 może Ci się coś rozjaśni, większość tych tanich ESC programuje się tak samo lub podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 większość tych tanich ESC programuje się tak samo lub podobnie.Kupując go osobno nie jest taki tani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dobrze, to zapytaj sprzedawcy o POLSKĄ instrukcję obsługi. PS. możesz powołać się na ustawę o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej (Dz. U. 2002 r., Nr 141, poz. 1176 ze zmianami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wiem, że odkopuje stary temat, ale czy mógłby ktoś kto posiada regulator Pelikan 20A odezwać się do mnie na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wiem, że odkopuje stary temat, ale czy mógłby ktoś kto posiada regulator Pelikan 20A odezwać się do mnie na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.