alchemique Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Z forum parkiet.com : ZASADY!!1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobrona (J). 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) :?
Alianora Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Prosze... tylko tu jeszcze brakowalo polityki!
alchemique Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2007 To taka refleksja przedwyborcza :]
Marcinmb Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no nie wytrzymam!!!to forum modelarskie a nie polityczne!!!w telewizji polityka-nie ogladam telewizji.w portalach internetowych polityka(onet,interia,wp itp)-nie wchodze na tego typu strony.w radiu...polityka-prawie nie slucham radia.na ulubionym forum...POLITYKA!!!! I CO TERAZ??MAM NIE WCHODZIC NA FORUM???Wrrrrr :x :x
Doman Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 w telewizji polityka-nie ogladam telewizji.w portalach internetowych polityka(onet,interia,wp itp)-nie wchodze na tego typu strony.w radiu...polityka-prawie nie slucham radia.na ulubionym forum...POLITYKA!!!! "...boję się zajrzeć do lodówki..." ;-)
Marcinmb Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale z politykom ma to troche wspólnego....chodze głodny bo nie zblizam sie do lodówki :lol2:
Rob Mc Fly Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale z politykom ma to troche wspólnego....chodze głodny bo nie zblizam sie do lodówki :lol2: :lol2: Zwróć Boże rozumy naszym miłościwie nam panującym bo nam kolegę skurczybyki zagłodzą :devil: . PostWysłany: Wczoraj 20:04 Temat postu: to raczej humor niźli polityka Co racja to racja. Tyle, że jak dla mnie to ten humor ma mocno poczerniałe zabarwienie i przypomina raczej występy kiepściutkiego amatorskiego kabaretu z Koziej Wólki :evil: . Najgorsze, że przez tych :crazy: pajaców jest z tego pośmiewisko na cały świat.
MareX Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ano, Mili Panowie - zasady obowiązują! Nasze zasady, forumowe, a na tych zasadach z bilbordu się nie znam i znać nie zamierzam. Jeśli by to kogoś chociaż troszeczke obchodziło, to moja prywatna polityka sprowadza się do wzięcia udziału w wyborach, gdyż jedynie w ten sposób mam możliwość wpływu na to co się w mym kraiku dzieje. A co i jak się aktualnie dzieje, widać aż nadto doskonale. Nawet bez otwierania lodówki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.