alchemique Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Z forum parkiet.com : ZASADY!!1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobrona (J). 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Prosze... tylko tu jeszcze brakowalo polityki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 To taka refleksja przedwyborcza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no nie wytrzymam!!!to forum modelarskie a nie polityczne!!!w telewizji polityka-nie ogladam telewizji.w portalach internetowych polityka(onet,interia,wp itp)-nie wchodze na tego typu strony.w radiu...polityka-prawie nie slucham radia.na ulubionym forum...POLITYKA!!!! I CO TERAZ??MAM NIE WCHODZIC NA FORUM???Wrrrrr :x :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 w telewizji polityka-nie ogladam telewizji.w portalach internetowych polityka(onet,interia,wp itp)-nie wchodze na tego typu strony.w radiu...polityka-prawie nie slucham radia.na ulubionym forum...POLITYKA!!!! "...boję się zajrzeć do lodówki..." ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 to raczej humor niźli polityka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale z politykom ma to troche wspólnego....chodze głodny bo nie zblizam sie do lodówki :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale z politykom ma to troche wspólnego....chodze głodny bo nie zblizam sie do lodówki :lol2: :lol2: Zwróć Boże rozumy naszym miłościwie nam panującym bo nam kolegę skurczybyki zagłodzą :devil: . PostWysłany: Wczoraj 20:04 Temat postu: to raczej humor niźli polityka Co racja to racja. Tyle, że jak dla mnie to ten humor ma mocno poczerniałe zabarwienie i przypomina raczej występy kiepściutkiego amatorskiego kabaretu z Koziej Wólki :evil: . Najgorsze, że przez tych :crazy: pajaców jest z tego pośmiewisko na cały świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ano, Mili Panowie - zasady obowiązują! Nasze zasady, forumowe, a na tych zasadach z bilbordu się nie znam i znać nie zamierzam. Jeśli by to kogoś chociaż troszeczke obchodziło, to moja prywatna polityka sprowadza się do wzięcia udziału w wyborach, gdyż jedynie w ten sposób mam możliwość wpływu na to co się w mym kraiku dzieje. A co i jak się aktualnie dzieje, widać aż nadto doskonale. Nawet bez otwierania lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.