adrian_paz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Chciałbym dołączyć do Waszego grona.
adrian_paz Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Czy moge w końcu prosić o aktywowanie konta, chce zrobić zakupy na HK, ale wcześniej chciałem o cos zapytac na forum, zrobiłbym to dawno, gdyby ktos łaskawie aktywował mi konto.
false Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 To może najpierw przeczytaj regulamin.
adrian_paz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Przeczytałem dwa razy i miałem miec wciągu 48h aktywowane konto, a tutaj nadal nic...
universal Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 II. POWITALNIA. Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. POPRAWNA REJESTRACJA I ZAMIESZCZENIE NOTKI POWITALNEJ W POWITALNI ORAZ AKCEPTACJA UCZESTNICTWA STANOWI JEDNOCZEŚNIE O FAKCIE PRZYJĘCIA DO WIADOMOŚCI TREŚCI WARUNKÓW, ZASAD I REGULAMINU PANUJĄCEGO NA FORUM. JEST TEŻ POTWIERDZENIEM UŚWIADOMIENIA SOBIE PRZEZ UŻYTKOWNIKA JEGO ODPOWIEDZIALNOŚCI WYNIKAJĄCEJ Z UCZESTNICTWA W FORUM. UCZESTNICTWO W FORUM JEST KWESTIĄ WOLNEGO, ŚWIADOMEGO I CAŁKOWICIE DOBROWOLNEGO WYBORU KAŻDEGO Z DOTYCHCZASOWYCH UŻYTKOWNIKÓW I NOWO PRZYBYWAJĄCYCH. ZARZĄD FORUM W TYM ZAKRESIE NIE BĘDZIE WYWIERAŁ ZE SWEJ STRONY JAKIEJKOLWIEK PRESJI. Widocznie nie czytałeś skoro nie rozumiesz co tutaj jest napisane. To masz tylko część regulaminu !
adrian_paz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 O swoich dokonaniach ani doświadczeniach nie pisze, bo nie mam żadnych, natomiast swoje oczekiwania już przedstawiłem. Universal - ale co to ma do tego, że ciągle czekam na akceptacje, ponieważ chce zrobić zamówienie w HK, a wcześniej chciałbym o coś zapytać w tej kwestii - proszę czytać moje posty ze zrozumieniem. Nadal nie mam dostępu i mam nadzieję, że w końcu się doczekam.
Rekomendowane odpowiedzi