adrian_paz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Chciałbym dołączyć do Waszego grona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_paz Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Czy moge w końcu prosić o aktywowanie konta, chce zrobić zakupy na HK, ale wcześniej chciałem o cos zapytac na forum, zrobiłbym to dawno, gdyby ktos łaskawie aktywował mi konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 To może najpierw przeczytaj regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_paz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Przeczytałem dwa razy i miałem miec wciągu 48h aktywowane konto, a tutaj nadal nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 II. POWITALNIA. Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. POPRAWNA REJESTRACJA I ZAMIESZCZENIE NOTKI POWITALNEJ W POWITALNI ORAZ AKCEPTACJA UCZESTNICTWA STANOWI JEDNOCZEŚNIE O FAKCIE PRZYJĘCIA DO WIADOMOŚCI TREŚCI WARUNKÓW, ZASAD I REGULAMINU PANUJĄCEGO NA FORUM. JEST TEŻ POTWIERDZENIEM UŚWIADOMIENIA SOBIE PRZEZ UŻYTKOWNIKA JEGO ODPOWIEDZIALNOŚCI WYNIKAJĄCEJ Z UCZESTNICTWA W FORUM. UCZESTNICTWO W FORUM JEST KWESTIĄ WOLNEGO, ŚWIADOMEGO I CAŁKOWICIE DOBROWOLNEGO WYBORU KAŻDEGO Z DOTYCHCZASOWYCH UŻYTKOWNIKÓW I NOWO PRZYBYWAJĄCYCH. ZARZĄD FORUM W TYM ZAKRESIE NIE BĘDZIE WYWIERAŁ ZE SWEJ STRONY JAKIEJKOLWIEK PRESJI. Widocznie nie czytałeś skoro nie rozumiesz co tutaj jest napisane. To masz tylko część regulaminu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_paz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 O swoich dokonaniach ani doświadczeniach nie pisze, bo nie mam żadnych, natomiast swoje oczekiwania już przedstawiłem. Universal - ale co to ma do tego, że ciągle czekam na akceptacje, ponieważ chce zrobić zamówienie w HK, a wcześniej chciałbym o coś zapytać w tej kwestii - proszę czytać moje posty ze zrozumieniem. Nadal nie mam dostępu i mam nadzieję, że w końcu się doczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi