wicher123 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jako mój pierwszy model latający przedstawię Walkera CB180D Uploaded with ImageShack.us Bardzo wdzięczny model do nauki.Nauczyłem się nim zawisów ale zdążyłem tylko tył i boki ;/ Z braku czasu zaprzestałem ćwiczeń Heli Następnie kupiłem od Arkosa model Combat Nakajima Ki-84 Hayate i nim się uczyłem latać.Nauka wychodziła różnie.Niestety model skończył życie na drzewie ;/ Uploaded with ImageShack.us Jako,że EPP jest bardzo wdzięczne do nauki,z pomocą Igora powstał model P-51 C MUSTANG Uploaded with ImageShack.us A niedawno zapragnąłem mieć w swojej kolekcji szybowiec. No i mam, kupiłem od Ramba i jestem bardzo zadowolony Film z oblotu: oraz model Uploaded with ImageShack.us W moim hangarze pojwił się również Great Planes Revolwer z silnikiem O.S. 91 Four Stroke.Narazie czeka aż pilot nauczy sie latać Uploaded with ImageShack.us A o to Trenerek BLACK HORSE - EXCEL 2000 Ma głównie służyć jako "wół roboczy" do nauki latania głównie startów bo z tym okazało się mam problemy największe ;/ Uploaded with ImageShack.us No i najnowszy nabytek ze stajni Kyosho. Piękny Red Bull Edge 540 w malowaniu Peter Besenyei.Świetny model dla mnie do nauki podstawowej akrobacji.Lata fantastycznie,mam nadzieję,że długo mi posłuży Uploaded with ImageShack.us A tak lata Onboard: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0bHfrYE65AA
Rekomendowane odpowiedzi