sebBo21 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Witam, przymierzam się do zakupu aparatury, to znaczy Tata mi to sfinansuje. Jego wymogiem jest to, że musi to być w Polskim sklepie (dużo zachodu z reklamacją i wysyłaniem). Chciałbym kupić Turnigy 9x, ale na tych sklepach gdzie ona jest, tam nie ma dużego wyboru serw, lipo, i innych bajerów, których będę za razem sporo zamawiał, więc chcę wszytko na jednym sklepie. Trafiłem na sklep ABC-RC, gdzie z dupereli jest wszystko, ale aparatura to nie Turnigy 9x, a Fly Sky. Jest napisane, że różnią się tylko modułem. Teraz pytania, czy ten inny moduł nie jest "szitowy", czy instrukcja podejdzie od Turnigy, czy nie ma innych różnic wewnętrzych i zewnętrznych poza logo, czy jest równie sprawdzony ten moduł? Pytam, bo nie wiem czy zamówić tą apkę, czy sobię ją odpuścić i zamawiać na dwa sklepy.
Cimek Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Posiadam już od zimy ową aparaturę i sprawuję się dobrze Plusem jest tego że możesz sobie wymienić moduł na jaki tylko chcesz. Co do pytania czy ta aparatura to ,to samo co Turnigy ,tak dokładnie to samo, tylko owa aparatura ma więcej plusów
sebBo21 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Opublikowano 2 Września 2011 Jakie są to plusy, jeżeli mógłbyś napisać? Jeśli to samo, to jestem uradowany.
Cimek Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Jednym plusem jest to ,że nie trzeba bawić się w lutowanie modułu, tylko wypinasz, wkładasz inny i latasz, masz antene na 35mhz... Jeżeli CI się zepsuje masz gwarancję w Polsce... A nie musisz wysyłać za granicę
Grzechu Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 A ja mam Turnigy z wymiennym modułem...
Grzechu Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Ja nie widzę żadnych różnic, bierz co znajdziesz... to to samo, tylko nazwy inne. Aczkolwiek ja wolałem Turnigy, brzmi dumnie ;p Jarek, niektórzy tam np. Frysky wsadzają
grzesiuKamionki Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Podepnę się pod ten temat żeby nie śmiecić. Jak ustawić zmianę trybów lotu w FS TH9x? Jeśli można to proszę tłumaczenie w wersji dla... przedszkolaka. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi