Skocz do zawartości

FS-TH9X 9CH 2,4GHz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przymierzam się do zakupu aparatury, to znaczy Tata mi to sfinansuje. Jego wymogiem jest to, że musi to być w Polskim sklepie (dużo zachodu z reklamacją i wysyłaniem). Chciałbym kupić Turnigy 9x, ale na tych sklepach gdzie ona jest, tam nie ma dużego wyboru serw, lipo, i innych bajerów, których będę za razem sporo zamawiał, więc chcę wszytko na jednym sklepie. Trafiłem na sklep ABC-RC, gdzie z dupereli jest wszystko, ale aparatura to nie Turnigy 9x, a Fly Sky. Jest napisane, że różnią się tylko modułem.

Teraz pytania, czy ten inny moduł nie jest "szitowy", czy instrukcja podejdzie od Turnigy, czy nie ma innych różnic wewnętrzych i zewnętrznych poza logo, czy jest równie sprawdzony ten moduł? Pytam, bo nie wiem czy zamówić tą apkę, czy sobię ją odpuścić i zamawiać na dwa sklepy.

Opublikowano

Posiadam już od zimy ową aparaturę i sprawuję się dobrze :) Plusem jest tego że możesz sobie wymienić moduł na jaki tylko chcesz. Co do pytania czy ta aparatura to ,to samo co Turnigy ,tak dokładnie to samo, tylko owa aparatura ma więcej plusów :)

Opublikowano

Jednym plusem jest to ,że nie trzeba bawić się w lutowanie modułu, tylko wypinasz, wkładasz inny i latasz, masz antene na 35mhz... Jeżeli CI się zepsuje masz gwarancję w Polsce... A nie musisz wysyłać za granicę :)

Opublikowano

Ja nie widzę żadnych różnic, bierz co znajdziesz... to to samo, tylko nazwy inne. Aczkolwiek ja wolałem Turnigy, brzmi dumnie ;p

Jarek, niektórzy tam np. Frysky wsadzają ;)

• 4 lata później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.