hmm Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Witam wszystkich. Pewien czas temu wybudowałem sobie trenerkek stc link przelatałem na nim jakieś 20 pakietów i stwierdziłem, że latać w kółko już umiem. Postanowiłem wyzerować wznios i dorobić mu lotki. No i się zaczęło. Parę kretów i osłabione przez serwo skrzydło nie wytrzymało. Model jest dość mocno zużyty, więc chciałbym wybudować coś nowego. Moje wyposażenie to mniej więcej: silnik-ge-a2204-14t-1400kv-80w smiglo-ep-8040-8x4 akumulator-7-4v-500mah-25c-kingmax no i 3 serwa 5g. Chciałbym, aby nowy model od początku był przystosowany pod lotki, był z depronu i jak najprostszy w budowie, ponieważ nie wróżę mu zbyt długiego życia. Najlepiej tak jak stc, kawał 'deski'. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
utopia Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Zbuduj kolejny i ćwicz ,,, TOTO , Rwd 5 ...sporo tego w sieci przelatałem na nim jakieś 20 pakietów i stwierdziłem, że latać w kółko już umiemSkoro już tak DOBRZE umiesz to teraz przećwicz rundę czterozakrętową i ćwicz aż do skutku . .. inaczej to wygląda gdy pilot patrzy inaczej gdy na kwadracie stoi 4 sędziów i okazuje się nic nie jest tak jak miało byc...........
hmm Opublikowano 3 Września 2011 Autor Opublikowano 3 Września 2011 Nie stwierdziłem, że latam jakoś wybitnie dobrze, tylko że podstawy już są. Toto i rwd 5 oczywiście widziałem, ale chce bardziej prosty model do budowy, bo prawie na pewno go rozbije. Pozdrawiam
Kamil kowalski Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=44207 Model chyba najprostszy z najprostszych i można dorobić lotki. łatwy w naprawie. i fajnie/śmiesznie wygląda. Nawet jest wersja z pływakami, koła też można domontować bez problemu i oczywiście depronowy jest.
krzycho1997 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 J http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=44207 Model chyba najprostszy z najprostszych i można dorobić lotki. łatwy w naprawie. i fajnie/śmiesznie wygląda. Nawet jest wersja z pływakami, koła też można domontować bez problemu i oczywiście depronowy jest. Jaki to model?, bo link padł.
WZ Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Proste w budowie I NAPRAWIE to właśnie TOTO lub RWD5 Każdy model można rozbić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.