Miałczek Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam mam na posiadaniu cessne o rozpietosci 2metry i potrzebuje do niej zrobic maske silnika moje pytanie jak ja najprosciej zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Duża jak 2000m nawet baaaardzo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolin101 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 nie wiem po co ten post wyżej ale dobra... Co do maski jeżeli masz chęci, umiejętności i czas to możesz wykonać sobie maszynę do termoformowania. Zajmie Ci to może 2 godziny ew. jeden dzień ale na prawdę warto. Sam taką sobie wykonałem i dobrze działa. Minusem mojej jest że powietrze wyciągam odkurzaczem więc nieraz nie zdąży wypompować do końca powietrza zanim zastygnie plastik na formie. Na złomie możesz jakąś pompę próżniową załatwić działającą i będzie działać super. Najbardziej zastanawiałem się nad wykonaniem grzejnika do plastiku ale z powodu niezbyt satysfakcjonujących wyników nagrzewam materiał w piekarniku Tu masz jak mniej więcej to wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 mam jeszcze jedno pytanie vzy zamiast oklejenia modelu z balsy mozna go ponalowac jak tak to jakim rodzajem farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi