sebus Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam wszystkich bardzo gorąco.Nazywam się Sebastian Werwicki mam 26 lat, pochodzę z małej miejscowości o nazwie Nowa Sól (20 km od Zielonej Góry)Z modelarstwem do czynienia mam od roku. Zacząłem od śmigłowców i symulatora Phoenix RC. W tym krótkim okresie nabyłem dość dużo wiedzy na ich temat. Przetłumaczyłem wraz z pomocą kolegi symulator Phoenix RC na język polski aby wszyscy modelarze mieli latwiejszy start. Jak już mówiłem na wstępie, latam śmigłowcami. W swojej flocie posiadam dwie polskie produkcje o nazwie SM50E stworzonych przez polskiego konstruktora Marka Świerzego z Zabrza. Moje inne modele to T-REX 600ESP, T-REX 450 Sport i T-Rex 250 oraz SJM 500.Zacząłem ćwiczyć loty 3D od zeszłych wakacji co obrodziło mi w postaci 2 miejsca w III Ogólnopolskich Zawodów Modeli Śmiglowcow Zdalnie Sterowanych w Płocku 2011. Obecnie jestem wspierany przez Firmę Elektromar (producenta śmiglowców SM) Chciałbym zacząć też latanie samolotami (tak dla większej radości), na początek chcę zrobić konstrukcję depronową o nazwie DIABLO 3D ale w planach też jest Mini EDGE... oczywiście wszystko elektryczne tak jak moje śmiglowce. To chyba cała moja historia dlatego jeszcze raz DZIEŃ DOBRY i zachęcam do oglądnięcia filmu z mojego lotu. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=fYhWgRlr2Ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi