mikon Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam, Czy rurka z alu PA38 (6101), średnica 18mm ścianka 1.5mm nada się na łącznik skrzydeł szybkiego modelu 150cm rozpiętości, ok 3kg masy? Wiem że nie jest to najlepszy materiał (lepszy byłby np PA6) ale w tym rozmiarze nic sensownego nie mogę znaleźć. Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Spokojnie nawet będzie za mocna,ale jak się nie ma co się potrzebuje to się wykorzystuje co się ma :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Spokojnie nawet będzie za mocna,ale jak się nie ma co się potrzebuje to się wykorzystuje co się ma :lol2: Co do rozmiaru to nie mam wielkiego wyboru, model tak już jest wykonany. Tyle że mam pewne obawy co do stopu, PA38 jest dość plastyczny a ja wolałbym coś twardszego konstrukcyjnego (np PA6) Dzięki za info. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi