waldi1973 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Witajcie. Czy ktoś miał lub ma taki regulator i może podzielić się opinią..? Interesuje mnie co one są warte.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIFI Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ja też się chciałem zapytać O red Brick 50A. Kosztuje tyle co 30 A i nie wiem czego. Opinie jakieś? akurat jest na stanie więc może bym miał ten regulator. Bo na HK nie ma żadnego regulatora tak powyżej 30 A za ok 10$ Acha i co to jest to OPTO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Znajomy kupił i się rozczarował. Mosfety wlutowane byle jak, jeden nawet nie stykał a inny był pęknięty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIFI Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ok to nie będę ryzykował i poczekam... a dzis taka euforia bo doszły przedmioty do HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Wszystkie na pewno nie są uszkodzone więc może trafisz dobrą sztukę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssak1 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzisiaj wysłali mi Red brick 70A. Za tydzień będę mógł coś napisać. Acha i co to jest to OPTO?ESC bez BEC-a trzeba dołożyć zewnętrzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Przed uruchomieniem obejrzyj mosfety :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssak1 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Właśnie przetestowałem wstępnie na turbince. Niestety pies się wścieka i musiałem zadowolić się szybkim sprawdzeniem parametrów. Spokojnie pojechał na 4s 55A tyle wyciągnął silnik. Tylko jakoś nie miałem serca rozcinać termokurczki, nie mając nowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi