Avi Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Nazywam się Przemek i moja przygoda z modelarstwem zaczęła się około 3 lata temu. Na początku sklejałem plastikowe modele samolotów jak "Loś" itp. Około rok temy postanowiłem chodzić na modelarstwo i zrobić własną łódkę od początku i tak właśnie zacząłem przygode z modelami rc. W bliskiej przysłości mam zamiar zająć sie modelami latająymi Pozdrawiam Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avi Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Mam pytanie a mianowicie dlaczego nie mogę pisać nowychtematów ani odpowiadać na nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witam na Forum. Tak to jest jak się regulaminu nie chce przeczytać. Musisz poczekać aż admin lub któryś z moderatorów doda Cię do grupy użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avi Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a kiedy to się stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi