Olorin Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Cześć! Od kilku lat organizujemy zawody AC ESA we Wrocławiu i już jesteśmy tym trochę zmęczeni. W związku z tym poszukujemy osób które pomogły by nam w organizacji i prowadzeniu zawodów. Sprawy do których potrzebujemy pomocników to: - prowadzenie biura zawodów - wpisywanie wyników, drukowanie kolejek i wyników itd.. - pomoc w projektowaniu dyplomów i innych elementów graficznych Ja też chcę trochę mieć z tego przyjemności i móc wystartować w zawodach organizowanych u mnie w mieście. Niestety osoba która zajmuje się biurem zawodów nie ma na to czasu i jej start w konkurencji jest bardzooo utrudniony. Właśnie dlatego przyda się nam każda pomoc. Chętnych do pomocy proszę o kontakt. Jeżeli nie znajdziemy osób chętnych pomóc to niestety ilość zawodów ESA we Wrocławiu może naprawdę się uszczuplić o ile w ogóle znajdą się w kalendarzu na przyszły rok.
Tochy Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Siema, Podzielam zdanie Karola co do nakładu prac przy organizacji zawodów. Zawody w Radomiu zweryfikowały moje zdanie na ten temat... a było tylko 21 zawodników :shock: Jest masa rzeczy do ogarnięcia... odzywajcie się w sprawie wsparcia...
Rekomendowane odpowiedzi