Olorin Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Cześć! Od kilku lat organizujemy zawody AC ESA we Wrocławiu i już jesteśmy tym trochę zmęczeni. W związku z tym poszukujemy osób które pomogły by nam w organizacji i prowadzeniu zawodów. Sprawy do których potrzebujemy pomocników to: - prowadzenie biura zawodów - wpisywanie wyników, drukowanie kolejek i wyników itd.. - pomoc w projektowaniu dyplomów i innych elementów graficznych Ja też chcę trochę mieć z tego przyjemności i móc wystartować w zawodach organizowanych u mnie w mieście. Niestety osoba która zajmuje się biurem zawodów nie ma na to czasu i jej start w konkurencji jest bardzooo utrudniony. Właśnie dlatego przyda się nam każda pomoc. Chętnych do pomocy proszę o kontakt. Jeżeli nie znajdziemy osób chętnych pomóc to niestety ilość zawodów ESA we Wrocławiu może naprawdę się uszczuplić o ile w ogóle znajdą się w kalendarzu na przyszły rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Siema, Podzielam zdanie Karola co do nakładu prac przy organizacji zawodów. Zawody w Radomiu zweryfikowały moje zdanie na ten temat... a było tylko 21 zawodników :shock: Jest masa rzeczy do ogarnięcia... odzywajcie się w sprawie wsparcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi