erapin Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Za parę dni przyjdzie do mnie paczka z HK : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=16542 Nie wiem jak się nazywa ta aparatura , dlatego wstawiłem link. Chodzi mi , aby podłączyć aparaturę do PC aby nauczyć się latać na symulatorze. Prosiłbym o pomoc w zakupie pasującego kabla. Nie wiem gdzie można to kupić , ani za ile. Proszę o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimek Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 To fajnie jak kupujesz i nie wiesz co 2.4ghz Radio (Mode 2 - Throttle Left, 4 Channel) Hmm a co do kabla to już musi sie ktoś wypowiedzieć bo na HK pisza że kabel jest do 6ch. Wiec musial byś kupić kabel trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech G Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Spróbuj kablem dołączonym do programowania, może będzie pracował z symulatorem. Wejście do PC z USB to 4 przewody do aparatury też 4, reszta to tylko lub aż program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi