Filip. Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jak w temacie. Które wyposażenie lepsze? wyposażenie 1 wyposażenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Strzelam, że jest to jedno i to samo wyposażenie, więc nie ma różnicy. Jednak tym MX-2 latam już z tatą drugi sezon i mogę Ci go z czystym sumieniem polecić! Jedyne co bym w nim zmienił, to : -Od razu wzmocnij podwozie -Zmień serwa na ogonie na mocniejsze (Np. takie http://abc-rc.pl/p/81/1896/serwo-corona-cs-939mg-12-5g-2-5kg-cm-metal---hity-cenowe-gwarancja-najlepszej-ceny.html ) Moich dwóch znajomych też mają takie MX'y i lata i również sobie chwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam rzuć może okiem również na to: http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=15493 konstrukcja jak sądzę identyczna, tyle że firmy R-planes. Był niedawno testowany w RC Przegląd Modelarski i bardzo chwalony. Dodatkowa zaleta to to, że są łatwo dostępne w tym sklepie części zamienne do tego modelu Jak dokonasz wyboru i oblatasz to podziel się proszę wrażeniami,zdjęciami "co w pudle" itp. bo też się skłaniam do jakiegoś modelu do nauki akrobacji, a ten jest jednym z faworytów (tylko ma minus że skrzydło jest w jednym kawałku co utrudnia transport :/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 konstrukcja jak sądzę identyczna, tyle że firmy R-planes. To są dokładnie te same modele - firmy R-Planes nie ma (to jest tylko marka handlowa), a producentem tego modelu i innych MX-2 pod różna nazwą jest firma ST-Model http://www.sheng-teng.com/ Modele tej firmy są sprzedawane pod marką: -Hype -Ripmax -Flyzone -Pelikan i wiele innych Ja w swoim sklepie w miarę możliwości staram się podawać producenta a nie markę handlową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 A to dobrze, że mi wyjaśniłeś istotę rzeczy To mi znacznie ułatwi sprawę przy wyborze,bo wolałbym kupić w abc-rc niż gdzie indziej (już tam kupowałem i byłem bardzo zadowolony ) A skoro już wiem że to jedno i to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Limak, jeśli w ogóle kupię to wiosną-latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Dzisiaj widziałem test w RC Przeglądzie Modelarskim tego modelu: http://abc-rc.pl/p/54/2042/model-mx-2-1210mm-epo-zestaw-artf-dla-zawansowanych-samoloty-i-szybowce.html Wydanie sierpniowe lub wrześniowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Powiedcie jakie to wydanie bo chętnie bym zakupił ten numer P.s temat powinien być w modelach średniej wielkości ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Miałem ten model i latał średnio, bardzo podobny edge 540 od kyosho lata lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Łukasz- sierpień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi