Grzechu Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 czołem Mam taki problem z tym systemem. Od niedawna mam andka, skopiowałem sobie na kartę kilka utworów muzycznych mp3, przetestowałem, grało. Dzień później (i aż do dzisiaj) nie odpala mi mp3. Wyskakuje komunikat, że plik jest nieobsługiwany. Zarówno programem domyślnym, jak i np. winampem. Do tego "Camera" andkowa padła. wyrzuca błąd przy każdym uruchomieniu i aby korzystać z aparatu musiałem ściągnąć inną aplikację. Nie pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych. Ktoś coś poradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 jaki telefon i jaka wersja androida.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 czołem Mam taki problem z tym systemem. Od niedawna mam andka, skopiowałem sobie na kartę kilka utworów muzycznych mp3, przetestowałem, grało. Dzień później (i aż do dzisiaj) nie odpala mi mp3. Wyskakuje komunikat, że plik jest nieobsługiwany. Zarówno programem domyślnym, jak i np. winampem. Do tego "Camera" andkowa padła. wyrzuca błąd przy każdym uruchomieniu i aby korzystać z aparatu musiałem ściągnąć inną aplikację. Nie pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych. Ktoś coś poradzi? Pierwsza sprawa - android a nie jakiś "andek" :crazy: Druga sprawa - wygląda mi to na uszkodzoną kartę MicroSD (uszkodzenie plików, niedziałająca aplikacja - zapewne nie działa bo próbuje zapisać pliki w uszkodzonych folderach) - spróbuj sformatować - jeśli nie pomoże, przetestuj z jakąś inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Odpowiednik HTC HD7 -> Hero H7000 Wersja 2.2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Wersja 2.2.1Też mam tą wersję na Samsungu Galaxy mini i radzę od razu aktualizować na 2.3. 2.1 strasznie mi się ścina i z Wi-Fi nie chce mi łączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Air, dziękować! :* Wymiana pomogła od ręki... i aparat działa i mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Nie chcę zakładać nowego tematu, a pytanie jest apropo, czyli odnośnie kart micro SD Jaką kartę polecacie do kamerki full hd (a'la gopro). Taka wystarczy? http://allegro.pl/patriot-lx-micro-sdhc-8gb-class-10-i1837559656.html Czy w tej cenie znajdę coś lepszego? I od razu pytanie: jednak ona obsługuje SD a nie micro SD. Jest duża strata gdy micro SD wsadzimy w adapter na SD? Pytam, bo inne kamerki obsługują także micro sd i jeśli zmienię, będę miał zbędną kartę SD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi