darek.3333 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Czy jest tu ktoś z Piastowa k/Warszawy? jeśli tak to gdzie można polatać w tamtych okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Andrzej Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Parzniew,Koczargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dzięki - bo ostatnio czasami tam bywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Andrzej Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Wiem że nie oto Ci chodziło ale miejsca bez minusów nie znajdziesz.Ja czasami latam w Ożarowie w parku na boisku Ambry ale jak napisałem dookoła park.Niezłe miejsce jest w Malichach za kolejką w lewo w kierunku Pęcic duże pola bez drutów ale pola nie trawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Na google earth wypatrzyłem zaniedbaną łąkę a w środku niej coś w rodzaju boiska. Może się nada na elektryczka 1m rozpiętości. Dziś sprawdzę - Poza tym wypatrzyłem także na otwartej przestrzeni coś w rodzaju ścieżki rowerowej z kostki... może dałaby się adaptować na pas startowy. A Parzniew i Koczargi znam z tego forum i ich stron ale nigdy tam nie byłem. Na razie chodzi mi o to aby gdzieś blisko wyskoczyć z elektrykiem (Michaś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi