darek.3333 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Czy jest tu ktoś z Piastowa k/Warszawy? jeśli tak to gdzie można polatać w tamtych okolicach?
darek.3333 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 Dzięki - bo ostatnio czasami tam bywam.
Ja Andrzej Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Wiem że nie oto Ci chodziło ale miejsca bez minusów nie znajdziesz.Ja czasami latam w Ożarowie w parku na boisku Ambry ale jak napisałem dookoła park.Niezłe miejsce jest w Malichach za kolejką w lewo w kierunku Pęcic duże pola bez drutów ale pola nie trawa.
darek.3333 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 Na google earth wypatrzyłem zaniedbaną łąkę a w środku niej coś w rodzaju boiska. Może się nada na elektryczka 1m rozpiętości. Dziś sprawdzę - Poza tym wypatrzyłem także na otwartej przestrzeni coś w rodzaju ścieżki rowerowej z kostki... może dałaby się adaptować na pas startowy. A Parzniew i Koczargi znam z tego forum i ich stron ale nigdy tam nie byłem. Na razie chodzi mi o to aby gdzieś blisko wyskoczyć z elektrykiem (Michaś).
Rekomendowane odpowiedzi