universal Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam, tutaj będziemy przedstawiać nasze latanie i modele. Narazie na dobry początek pragnę przedstawić film z niedzielnych lotów na plaży. Wiało bardzo słabo z północy ale dało się polatać. http://www.youtube.com/watch?v=4t3rcxFCuek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Cześć, Latacie czymś oprócz szybowców Bym wpadł do was z moim rwd. Albo biorę się za budowę szybowca. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ten pierwszy ma jeszcze skrzydło na fpv i trenerka spaliniaka. A ja zaczynam budowę toto 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ja na tych wakacjach latalem u znajomego - Pana Mirka w Rogowie kolo kolobrzegu ja smoim smiglowcem a potem on swoim prawdziwym jakby cos to http://www.fort-rogowo24.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To powodzenia w budowie Jak skończysz to jakiś ,,zlot" zrobimy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Na razie latam zuni 1,2m, który dzisiaj łatałem Jutro przyjdzie wszystko potrzebne do budowy jak coś jesteśmy w kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 no we 3 to już można zawody rozgrywać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi