loopster Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Cześć wszystkim, ja tak jak FX, też nei wiedziałem o istnieniu tego forum z jakiegos niewiadomego powodu hehe. Cóż by móc tu napisac... Latam wszystkim co się da, od depronowych samolotów 3D, przez latający styropian, spalinowe samoloty (teraz głównie, a może i tylko akrobaty) po elektryczne i spalinowe śmigłowce. Po nickach widziałem tu kilka osób z Epheli, gdzie też czasem coś naskrobię :wink: . Widziałem też paru modelarzy których poznałem na Wicherkach, także serdecznie wszystkich witam . A tak sobie poczyniam w wolnych chwilach : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 wstaw jeszcze avatara i WITAM SERDECZNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No i ewentualnie wpisz datę urodzenia i swe imię, a wtedy będziemy mogli mówić sobie właśnie "po imieniu". Witam serdecznie już całkiem wprawnego "latacza", co widać na załączonej fotce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Hej Nie wiem czy pamiętasz ,ale byłem na zawodach w Liszkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopster Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No, już powinno byś wszystko :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam bratnią duszę ze Szczecina arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.