ostrytypos Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witam wszystkich ostatnio zakupiłem serwa tower pro mg 996r po podłączeniu do odbiornika działają ale są strasznie wolne!! tak samo jest jak podłącze do serwo testera porównując szybkość moich TP mg996r z tymi wychodzi że moje są 2 razy wolniejsze. co mam zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Może się mylę, ale zapewne jest tak że serwa na filmie zasilane są ze źródła 6V a ty masz podane 4,8V, stąd różnica w prędkości działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Z odbiornika leci prąd 4.8V nawet jak jest zasilany przez regurator myślałem że 6V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Przed chwilą porównałem je z tower pro sg-5010 to przy 6V napięciu (sprawdzałem napięcie) i wyszło że są wolniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Zalezy na ile masz BEC ustawiony. Jesli BEC w regulatorze jest na 6V to masz 6V na odbiorniku i 6V na serwach. Szyny + i - są połaczone razem w całym odbiorniku, jedynie odseparowane sygnały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Michał, prąd to Ampery, napięcie to Volty. I nie pisz posta pod postem. Jak serwa są wolne to są i już, raczej nic z nimi nie zrobisz, widziałem spowalniacze do serw ale przyśpieszaczy niestety nie. Mam serwa Sanwa SRM-102 strasznie wolne ale silne i precyzyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dzięki wszystkim za odpowiedz już wszystko rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi