Maca111 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Witam, w sumie juz troche wcześniej zacząłem budowe ale dopiero teraz jakoś tak naszło mnie zeby stale relacjonować budowe samolotu. Wiem, że ten model nie nadaje sie dla początkujących modelarzy ale jeżeli go rozbije to zrobie sobie jakiegos spokojniej latającego toto-0 lub rwd a tym będe latać później. Przymiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario375 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam. Przerobiłem ten model dosłownie w drzazgi. Kompletnie nie nadaje się na pierwszy model. Ja co prawda też jestem nowy, ale polatałem już troche trenerkiem i pierwszy lot ultronem to była masakra. Wykonałem nim może z dziesięć lotów i zakończyl swój żywot. Jest bardzo delikatny i pierwszy kret jest jego ostatnim, ale skoro już budujesz to proponowałbym kadłub wzmocnić balsą, bo można go zgnieść przy wyrzucie z ręki. Oblot z minimalnymi wychyleniami zwłaszcza lotek. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszBełchatów Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. Dokonczyłeś ten model? Jestem z Bełchatowa i też myśle o budowie czegoś z depronu. Mam modele z epp ale depron leży w garażu i postanowiłem go wykorzystać. Daj znać jak wyszedł model. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi