Yoda Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Siemka, aktualnie mieszkam w Toruniu, ale pochodzę z Bielska Białej, gdzie kwitnie modelarstwo, być może z racji gór i lotniska co stanowi spory atut by właśnie tam rozpocząć swoją przygodę z lataniem. Niestety nie dla mnie, będąc teraz w średnim wieku postanowiłem zrealizować swoje dziecięce marzenie o posiadaniu zdalnie sterowanego samolotu. Mam nadzieję że dzięki temu forum uda mi się znaleźć kogoś komu udało się rozwinąć swoją pasje, tak bym i ja mógł zaczerpnąć z tego doświadczenia, przy tym dobrze się bawiąc. Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam byłego bielszczanina ... Śliczny Yoda ale TU to chyba nie pasuje ... ps. chodziło mi o to z lewej strony ( fotka ) I już w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 No i jestem, cały w blasku swej chwały Ps. Witam co do daty dołączenia to zdziebko faktycznie dołączyłem do was z 2 tyźnie temu :> jeno sie nie zarejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam kolegę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witamy kolegę ps. buwi77 może niedługo nie będzie można wrzucić innej fotki tylko tą z dokumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 siemka buwi777, siemka eptita, siemka universal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi