Limak Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam Od jakiegoś już czasu latam sobie Cessną 480(trenerek) oraz micro Mustangiem(praktyczny,niezniszczalny modelik do ostrzejszej już zabawy). Zacząłem mieć jednak ochotę na coś agresywniejszego od Cessny ale i większego/cięższego(więc na większy wiatr) od wspomnianego Mustanga. Sporo czytałem na tym forum,jak i innych. Pierwszy wybór padł na model Handyman EP, niestety nie jest on już dostępny w kraju i nie wiadomo kiedy będzie ponownie. Obecnie skłaniam się do modelu Typhoon 3D firmy parkzone: http://www.model-fan.com.pl/index.php?p1396,typhoon-3d-plug-play-silnik-trojfazowy-regulator-serwa Jest to już stara konstrukcja(w 2005 wszedł do sprzedaży), ale z tego co czytałem bardzo udana. Chciałbym poznać Waszą opinię na jego temat (bo wątki o nim znalazłem i czytałem tylko na forach zagranicznych), może ktoś go widział/posiadał/latał i może kilka słów rzec,czy warto itp. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi