ECO400 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witajcie, Dzisiaj dotarl do mnie nowy telefon,htc touch pro 2 z windowsem mobile, i jest maly problem. W tym telefonie nie ma zablokowanego przychodzenia wiadomosci sieciowych. Przez to w ciągu 4 godzin dostałem jakies 30 sms z ofertami matrymonialnymi. Czy ktoś z Was wie jak zablokowac odbieranie wiadomosci sieciowych w touch pro 2? Ganiałem po menu w telefonie przez godzine i nic nie udało mi sie zdziałać. Jest to mój pierwszy htc i nie za bardzo go ogarniam Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 zapomnialem jeszcze dodac ze kazda wiadomosc zaczyna sie od: /Flirt_BT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamRC Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Zadzwon na nr obslugi klienta Twojego operatora i popros o zablokowanie wszelkich wiadomosci handlowych lub cos podobnego. Tak chyba najprosciej pozbyc sie wszelkiego spamu. Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Przez to w ciągu 4 godzin dostałem jakies 30 sms z ofertami matrymonialnymi Od tygodnia mam Sony Ericsson Xperia Arc i ani jednej oferty matrymonialnej,bede reklamowal :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 http://pdaclub.pl/forum/rhodium/kanaly-informacyjne-jak-wylaczyc/ na razie tak zrobilem i jest ok. przez godzine nie przyszedł żadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi