Pitstrel Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 .Co koledzy sądzą o silniki Evolution 52NX ? Jestem na etapie kupna silnika i zastanawiam się co wybrać Evolution 52NX czy OS 55 AX, Proszę o radę Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 .Co koledzy sądzą o silniki Evolution 52NX ? Jestem na etapie kupna silnika i zastanawiam się co wybrać Evolution 52NX czy OS 55 AX, Proszę o radę Pozdrawiam. Evolution jest robiony przez Sanye (to ci Chińczycy od Magnum i ASP), co do mocy to będzie dość zbliżona. Evolution będzie trudniejszy w regulacji, na plus masz chromowaną tuleję cylindra (OS ma niklowaną). Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 co do regulacji to się nie zgodzę bo mam wersję 36NT i regulacja co to jest?ten silnik po prostu chodzi jak zegarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 co do regulacji to się nie zgodzę bo mam wersję 36NT i regulacja co to jest?ten silnik po prostu chodzi jak zegarek. Widocznie umiesz Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi