Linean Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 cześć , też jestem ciekaw tego "silnika z helikoptera" , wrzuć jakieś zdjęcie chociaż pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Do: piotr555 zakładając ten temat i prezentując zdjęcia swoich "modeli" musiałeś się liczyć z opinią , dość srogą opinią. W tym jak i w poprzednim temacie starsi koledzy modelarze z dużym doświadczeniem podali Ci kilka linków do ciekawych stron modelarskich, wystarczy tylko spokojnie poczytać i wyciągnąć jakieś konkretne wnioski. U mnie na modelarnii dużo młodsi od Ciebie modelarze potrafią z nudów i odpadków modelarskich zrobić modele które lepiej wyglądają niż te twoje i do tego latają. Tutaj jeszcze jeden link do dość prostego szybowczyka :http://awiatikforum.ok1.pl/viewtopic.php?t=23 Napisałeś że mieszkasz na wsi, dla mnie to żaden argument na "nie" w dzisiejszych czasach. W dobie internetu i takiej mnogości sklepów modelarskich. Też mieszkam na wsi i na tej wsi od 22 lat prowadzę modelarnię a towar sprowadzam z: USA, Anglii, Chin. Wystarczy tylko chcieć i zaiwestować kilkadziesiąt złoty i rozpocząć zabawę w modelarstwo. Więcej pokory i cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr555 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 cześć , też jestem ciekaw tego "silnika z helikoptera" , wrzuć jakieś zdjęcie chociaż pozdr rozwalił mi sie cały przepaliłem ten siliczek niestety;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacu24 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 post do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=45109&start=30 tu drugi temat tego samego autora. Oba w nieodpowiednim dziale. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi