krall Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Zapraszam do udziału w niecodziennych wyścigach :-) Informacja o zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jak duży jest hangar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 24x35m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 nie wyobrażam sobie latania na takim obszarze modelem o wadze 1500g... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 nie wyobrażam sobie latania na takim obszarze modelem o wadze 1500g... Kiedyś widziałem jak ktoś Easygliderem latał na wcale niedużej hali. Więc jak ktoś jest naprawdę dobry to da radę jak nie to nie zrobi nawet pierwszego zakrętu. Zdrowy rozsądek sugeruje samoloty o wadze <300g :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 że "da się" to wiem ale właśnie o rozsądek mi chodziło :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Wiesz - traktujemy te zawody lajtowo - raczej jako dobrą zabawę niż eliminację do Pucharu Polski ;-) Jeśli będzie jakiś kozak z 1.5kg modelem to proszę bardzo - na wszelki wypadek okolice pierwszego zakrętu będą "czyste". Hangar ma mocną metalową konstrukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi