bassa Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Witam wszystkich.Jako początkujacy lotniczy modelarz RC,chciałbym zainwestować w ośmiokanałową aparaturę Futaba . Czy to dobry wybór?Czy może jakąś inną? Proszę o odpowiedź.
kojot Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Jako początkującego prosimy cię o "odrobienie lekcji", czyli przygotowanie się do dyskusji. Lenistwu i lamerstwu zdecydowanie mówię NIE!
Ostry Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 U nas jeden modelarz lata na Futabie 8. Bardzo fajna aparatura, nigdy na nią nie narzekał. Pozdrawiam
bassa Opublikowano 5 Września 2007 Autor Opublikowano 5 Września 2007 Dokładnie jest to aparatura T8UHPs.Może są na forum użytkownicy tej aparatury?Kazda informacja jest dla mnie ważna.
bassa Opublikowano 26 Września 2007 Autor Opublikowano 26 Września 2007 Czyżby nikt z forumowiczów nie używał Futaby?
Wojteq Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja używam Futaby od zawsze i uważam że tej marki możesz być pewny. Teraz mam 14 MZ, miałem wcześniej 9CAP a jak zaczynałem to latałem na jakiejś 20 letniej (jak nie więcej) Futabie którą mój ojciec używał jak zaczynał przygode z RC i nigdy żadna z nich mnie nie zawiodła. Zdecydowanie polecam :wink: . Miałem też Graupnera i też nie moge narzekać ale jakoś wole Futabe
Marek_Spy Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam Ja również używam Futaby dawniej FC18 plus a teraz FC28 3v2 Jakąs na nią nigdy nie narzekałem . A zwłaszcza na PCM .
Kruszmen Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Spokojnie możesz inwestować w futabe 8. Miałem ją kilka lat temu i nie miałem z nią nigdy problemu, potem latałem na 9CAPs, a teraz na FX40. Futaby są najlepsze zdecydowanie deklasują graupnery i inne wynalazki Polecam!
instruktor Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 A kto narzeka na swoja aparaturę,szczególnie jeżeli nie jest z niskiej półki
Marek_Spy Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam no właśnie ale ta Futaba 18 FC Plus jest do oddania w dobre ręce
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.