bassa Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam wszystkich.Jako początkujacy lotniczy modelarz RC,chciałbym zainwestować w ośmiokanałową aparaturę Futaba . Czy to dobry wybór?Czy może jakąś inną? Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Jako początkującego prosimy cię o "odrobienie lekcji", czyli przygotowanie się do dyskusji. Lenistwu i lamerstwu zdecydowanie mówię NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 U nas jeden modelarz lata na Futabie 8. Bardzo fajna aparatura, nigdy na nią nie narzekał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassa Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Dokładnie jest to aparatura T8UHPs.Może są na forum użytkownicy tej aparatury?Kazda informacja jest dla mnie ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassa Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czyżby nikt z forumowiczów nie używał Futaby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja używam Futaby od zawsze i uważam że tej marki możesz być pewny. Teraz mam 14 MZ, miałem wcześniej 9CAP a jak zaczynałem to latałem na jakiejś 20 letniej (jak nie więcej) Futabie którą mój ojciec używał jak zaczynał przygode z RC i nigdy żadna z nich mnie nie zawiodła. Zdecydowanie polecam :wink: . Miałem też Graupnera i też nie moge narzekać ale jakoś wole Futabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam Ja również używam Futaby dawniej FC18 plus a teraz FC28 3v2 Jakąs na nią nigdy nie narzekałem . A zwłaszcza na PCM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszmen Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Spokojnie możesz inwestować w futabe 8. Miałem ją kilka lat temu i nie miałem z nią nigdy problemu, potem latałem na 9CAPs, a teraz na FX40. Futaby są najlepsze zdecydowanie deklasują graupnery i inne wynalazki Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 A kto narzeka na swoja aparaturę,szczególnie jeżeli nie jest z niskiej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam no właśnie ale ta Futaba 18 FC Plus jest do oddania w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.