Wojtekr Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Używa ktoś? Czy gra warta świeczki? z góry dziękuję i pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Bierz spokojnie. Okleiłem nią trochę modeli. Ma mocniejszy klej niż oracover. Będziesz zadowolony. Osobiście kleję już tylko chińską folią. Przy przyklejaniu trzeba użyć niższej temperatury niż w oracover. Trzeba bardzo uważać żeby rozgrzana folia nie skleiła się z innym kawałkiem klejącą stroną, nie ma szans na rozerwanie. Oczywiście efekt końcowy w 90 % zależy od przygotowania konstrukcji, reszta to manewry żelazkiem. Ja osobiście używam żelazka mojej żony. Poszukaj w moich tematach relacji z budowy. Zobaczysz jak wychodzi oklejanie chińską folią. Niebawem będę oklejał ponownie funtanę i edge 540, szczegóły w linku w moim podpisie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekr Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Wielkie dzięki za błyskawiczną odpowiedź.... pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Jak byś potrzebował wiecej info to na PW, mail lub poprzez link poniżej. Wybór pozostawiam Tobie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiks7 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam, chcę zmienić malowanie mojego Yaka, z takiego na malowanie redbulla, może mi ktoś doradzić które kolory folii dobrać,może być chińska skoro piszecie że jest ok i ewentualnie jaki wzór polecacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi