Gość a7498787 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam wszystkich. Trafiłem na forum bo po dłuższej przerwie w lataniu zakupiłem radio turnigy 9x i mam kilka pytań. Pozdrawiam i do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 A z wielkopolski też powitasz? :mrgreen: Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 A z wielkopolski też powitasz? :mrgreen: Witam. Dlaczego nie :wink: W sumie to interesuje mnie, czy nadajnik turnigy 9x v2 ma sygnalizację dźwiękową gdy napięcie w nadajniku spadnie do niebezpiecznego poziomu ? Tak zawsze było w MC-15, FC-28, czy FC- 16. Tylko to są nadajniki które mają kilkanaście lat, a ja właśnie tyle czasu mam przerwę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Oczywiście,że ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Oczywiście,że ma No to świetnie. Dziękuję. Jeszcze jedno pytanie. Przy ustawieniu aparatury na "glider" działa tylko prawa strona (2 kanały) gaz mam po prawej Przełączyłem na acro, działają oba drągi. Domyślam się, że przy elektroszybowcu olać glide i od razu ustawić acro tak ? Kanały mam tak: 1- lotki prawy drażek 2- głębokość lewy drążek, gaz 3 (prawa strona) kierunek 4 (lewa strona). Czy coś zmieniać w tych mode, czy mogę śmiało zostawić acro do elektryka z motylkiem ? Jeszcze jedno. Kupię jakieś dłuższe drążki do tej aparatury, czy muszę sobie wytoczyć ? Obecne to nadają się do latania na kciukach, a tego nie lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Czy ktoś może mi w pełni aktywować konto, czy po prostu przywitałem się "niezbyt godnie" ? Może wymaga to jakiś specjalnych operacji, albo zatwierdzenia przez samego "ojca prowadzącego", oczywiście po wcześniejszym kursie dobrych manier i nie podskakiwania moderatorowi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Cześć, Proponuję, abyś przeczytał regulamin... 1. Zły awatar 2. Pomorze ? Może coś bardziej konkretnego odnośnie "skąd" ? Wówczas, myślę możesz liczyć na aktywację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Cześć, Proponuję, abyś przeczytał regulamin... 1. Zły awatar To już wiem, modelu jeszcze nie mam, a facjaty wklejać nie zamierzam. 2. Pomorze ? Może coś bardziej konkretnego odnośnie "skąd" ? Nowe nad Wisłą i piękne zbocze na wschodni wiatr :wink: Wówczas, myślę możesz liczyć na aktywację. PS Może dasz radę odpowiedzieć na moje pytania odnośnie nadajnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi