Rufio79 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam Podczas lotów odpadło mi pół tłumika. Niestety poszukiwania nie przyniosły rezultatu. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić tłumik do tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Magnum to ASP. Poza tym z OS MAXa powinny pasować, kwestia rozstawu otworów mocujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Wiem, że Magnum to to samo co ASP. Ale jakie sklepy sprzedają same tłumiki do tych modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Pytaj u Radka albo w Nastiku. Nawet jeśli nie ma ich w ofercie to powinna być możliwość sprowadzenia części. W taki sposób kupiłem kiedyś brakującą nakrętkę wału do silnika SC65 4T w Nastiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Zmierz rozstaw i zobacz, czy HobbyKing nie ma od ASP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Na Hobby jest tłumik od ASP ale nie ma żadnych wymiarów. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F13024%5F%5FASP%5F108A%5FMuffler%5FAssy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Moim zdaniem będzie pasować. BTW - strona producenta :-): http://asprc.com/EnglistVs/ProduntList.aspx?P_Cid=1&P_catid= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Też tak myślę. Kto nie ryzykuje ten nie ma. I tak miałem serwa zamawiać z Hobby a majątku ten tłumik nie kosztuje to zamówię. Wielkie dzięki za podpowiedzi. Jak przyleci to napiszę czy pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Spokojnie będzie pasował a jak nie to dotoczymy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi