PiQ Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam Mam na imię Piotr i jestem z Gliwic. Modelarstwem interesuję się od kilkunastu lat jednakże ostatnio miałem ok 7 letnią przerwę. Dotychczas składałem modele plastikowe głównie samochody w skali 1:24 ale jest też na moim koncie jeden model samolotu na uwięzi w którym z różnych przyczyn nawet nie został odpalony silnik. Obecnie chciałbym powrócić do tego hobby budująć coś bardziej ambitnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati19614 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 No ! to życzę powodzenia Pozdrowienia z BB i zapraszam na naszą stronę - tam znajdziesz mnóstwo pomysłów i porad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQ Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Dzięki i również pozdrawiam. Chetnie bym zadał pare pytań na forum ale poki co nie mam jeszcze możliwości pisania........ :roll: Czyżbym nie spełniał jakiś wymagań czy po prostu moderatorzy nie czytają regularnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi