alizee Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam serdecznie. Na dzień dobry dopadło mnie lekkie poirytowanie spowodowane brakiem możliwości zadaniu pytania w odpowiednim dziale, trudno jakoś to przecierpię. O sobie mogę powiedzieć tyle iż jestem mieszkańcem Warszawy który zaplanował sobie skonstruowanie pewnego monstrum, zobaczymy czy zapał i fundusze mi na to pozwolą. Puki co jestem w fazie wyimaginowanych planów budowy. Pozdrawiam. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Zmień awatar bo jest nie zgodny z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alizee Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Zmień awatar bo jest nie zgodny z regulaminem mi także niezmiernie miło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi