pbrys Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Zbudowałem coś takiego na planach speed-a By pbrys at 2011-10-23 proszę o info gdzie powinien być środek ciężkości, bo mam coś nie tak, w locie bez silnika zadziera mi dziób do góry a potem w dół i z powrotem do góry (pompuje), z silnikiem jest dobrze ale muszę SW dać trochę w dół, silnik ma skłon w dół. a może to zły kąt zaklinowania skrzydła ? proszę o sugestię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.michał Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ewidentnie SC masz za bardzo na ogon. najpierw ustaw dobrze SC a dopiero potem zastanawiaj się nad ustawieniem silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbrys Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 no to może ktoś mi powie gdzie on powinien być bo na planach jest nie zaznaczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ustaw środek 1/3 od natarcia Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbrys Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 dociążyłem przód i jest wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi