cybersatanizer Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam, istnieje opcja zbindowania innego odbiornika z nadajnikiem frsky? czy wystarczy zeby mial FASST albo ACSST?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Niestety ,tylko system Frsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybersatanizer Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 No to mnie nie pocieszyło ze względu na dostępność tanich odbiorników, a gdyby temat ugryźć z drugiej strony: mogę jakoś powrócić do uzywania modułu turnigy ? i mieć np. dwie anteny i w jednym modelu do FPV miec frsky a w pozostałych turnigy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Tak, na module Tgy (FlySky) dajesz gniazdo RPSMA, do którego lutujesz kabel anteny. W gniazdo wkręcasz antenę 2,4GHz (WiFi albo z FrSKY) - coś podobnego do tego: Albo robisz tak: http://azureengineering.blogspot.com/2011/02/turnigy-9x-transmitter-module-mod.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybersatanizer Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 świetna opcja tylko że kupiłem już przerobioną apkę i nie wiem o co chodzi przesylam zdjęcia w celu rozeznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Powiem tak: aż żal patrzeć na robotę tego "fachowca", lepiej nic nie ruszać... Pochwal się, od kogo to kupiłeś. I powiedz, do czego ten kabel serwa wiszący z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 No masakra, aż strach tego używać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybersatanizer Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 allegro jakiś modelarz z Wawy chyba pływał motorówkami. poradźcie mi co zrobić? lutownicy się nie boje;) czy "fachwość" tego fachowca i zwiazana z tym robota mogła wpłynąć na zasięg zestawu? bo zdarza mi się że aparatura piszczy o zasięgu w odległości ok 200m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 czy "fachwość" tego fachowca i zwiazana z tym robota mogła wpłynąć na zasięg zestawu? bo zdarza mi się że aparatura piszczy o zasięgu w odległości ok 200mNo raczej...Odezwij się na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi