Matrik123 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam, mam mały problem z doborem karty programującej do takiego regulatora. Z tych wychodzi mi, że pasował by ten ale nie ma go obecnie na stanie, czy któryś z pozostałych kart pasował by na 100% do tego regulatora .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 do tego typu regulatorków wystarczy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Szczerze, nic z tego nie pojmuje (z angielskim cieniutko) Prosił bym o prostą odpowiedź, link która (czy wgl jakaś) karta z hk (z dostępnych) bd pasowała do wyżej wymienionego regulatora .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Niestety na 100% to pasuje tylko ta, która jest niedostępna. Nokerowi chodziło o to, że w tak prostym regulatorze wszystkie potrzebne funkcje da się zaprogramować bez użycia karty. Robi się to przy pomocy nadajnika drążkiem gazu słuchając kodów dźwiękowych "popiskiwanych" przez regulator. Link do instrukcji jak to zrobić podał Ci Noker i otrzymasz ją także na kartce razem z regulatorem (oczywiście po angielsku, ale nie ma tam nic trudnego, a jak nie ogarniesz to ktoś Ci na pewno pomoże). A angielski radzę podgonić, bo w RC (i nie tylko) to przydatna umiejętność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Aha, o programowani z nadajnika już dużo czytałem ale przy okazji zakupów w hk chciałem zamówić jeszcze kartę no ale trudno ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolce Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mam kartę Turnigy, która obsługuje regulator. Zakupiłem ją ale niestety nie doczytałem, że nie obługuje regulatora, który posiadam (mam Turnigy serii Marine). Jeśli byłbyś zainteresowany to napisz, odsprzedam ją. Jest w stanie idealnym, tak jak kupiłem. Jest oczywiście w pełni sprawna, bez śladów użytkowania. Na pewno łatwiej nią zaprogramować regulator niż na te BEP-BEP-BEP aparaturą. Właśnie próbuje zaprogramować swój regulator z poziomu aparatury i coś mi nie wychodzi na razie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrest Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 ja chyba mam podobny problem bo zakupilem karte programujácá a ona nie obsluguje moich regulatorow moja nie jest identyczna ale podobna bardzo po podlaczeniu wg instrukcji jest ciemno wszystkie diody sa zgaszone sprawdzalem na 2 regulatorach i na roznych pakietach baterii i niestety spi zero reakcji i pewnie popelnilem blád przed zakupem bo moje regulatory sá nieprogramowalne na tej karcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi