orzełek Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jak w temacie, jako nowicjusz na tym forum witam wszystkich użytkowników a przede wszystkim Zarząd :wink: . Modelarstwem zajmuję się od dzieciństwa, modelarstwem rc od przeszło 10 lat. Jestem z okolic Łodzi od strony wschodniej. Trafiłem na to forum świadomie, szukając konkretnie forum o szerokim spektrum działania, czyli o różnych modelach, ponieważ interesują mnie modele latające, pływające i jeżdżące. Posiadam w swojej modelarni po kilka modeli z każdej z grup :wink: Jednak ze względu na ograniczenia czasowe najbardziej rozwijam modelarstwo samochodowe a zwłaszcza trialowe. I tu nie będę ukrywał, jestem również użytkownikiem forum rc-trial pod nickiem orzeł być może jest ktoś z Was kto mnie zna. Posiadam własną stronę www, która powinna wyświetlić się w moim opisie lub informacjach o mnie. Regulamin przeczytałem i będę starał się przestrzegać zasad przyjętych na forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zatankowany321 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam wszystkich modelarzy i hobbystów. Interesuję się modelarstwem od 10 lat i pragnę pogłębić te zainteresowania na tym forum:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi