-arek- Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Czy miał ktoś kontakt z pakietami li-pol EGO INDUSTRIAL? Stałem się ostatnio szczęśliwym(?)posiadaczem takiego i chciałbym przeczytać Wasze opinie na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Nie posiadam może zbyt wyrafinowanego sprzętu do ładowania: -ładowarka Shark 20 -balancer PB 5 ,ale dla moich potrzeb jest wystarczający. !! AAA !! Uważaj, żebym Cię tylko na ulicy nie spotkał (żart oczywiście) Taki sprzęt jest dla mnie marzeniem :]. Nie dawno postanowiłem, ze gdy już ulotnie toto4 to nie wydaje kasy na nic i zbieram na taki właśnie zestawik !! Poprostu nie mieści mi się w głowie jak komukolwiek mogło by przyjść do głowy powiedzieć o tym zestawie "Niezbyt wyrafinowany sprzęt" :evil: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.