remix Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam. Kupował ktoś może w tym sklepiku ? bo jest parę gratów które mnie interesują i dodatkowo zarzekają się ze FreeShiping na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja brałem. Znajomi też. 0 problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Dzięki Slawku za info chyba się skusze. tylko z ta przesyłką to lipa czy real ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Odradzam GoodLuckBuy. Zakupiłem różnych drobiazgów (kable do flight controllera, obudowy do płytek). Paczkę dostałem - otwieram, brak 5 kompletów śmigieł, brak obudowy do OSD, brak filtra low-pass. Łącznie około 68$. Napisałem odwołanie na eBayu (ich sklep na eBay to "gadgetextreme") bo tam kupowałem - przyznali się, że błąd w magazynie i czy mają dosłać czy refundować. Napisałem, że dosłać, oni że nie mają tych rzeczy i czy mogą zwrócić kasę... Napisałem, że w takim razie niech zwracają kasę... oddali 4,65$ za artykuł, który akurat w paczce był (!) i sprawa na eBay zamknięta (oddali za pierwszy artykuł z listy bo eBay ma tak głupio rozwiązane przy łączonym shippingu, że nawet jak się zakłada sprawę dla całej przesyłki, to widoczna jest tylko pierwsza z listy). Tracę do nich cierpliwość. Szkoda, że nie trafiłem wcześniej na to: http://www.rcmodelreviews.com/goodluckbuy.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Goodluckbuy (ich sklep na eBay) zwrócił pozostałą część kwoty na konto PayPal... tak czy inaczej raczej już nic od nich brał nie będę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi