Vertigooo Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam!!! Grałem kiedyś w ciekawą grę ( rozbudowaną ''ścigankę'' ) ale nie o samą grę to chodzi lecz o malowanie występującego w niej Subaru lub też podobnego auta które bardzo chciałbym przerzucić na model akrobatki. Malowanie to przypominało krajobraz z tropikalnej plaży były palmy o zachodzi słońca 8) ale takie jak by w negatywie... dla mnie po prostu genialne szukam tej gry od prawie roku i znaleźć nie mogę a jetem gotów grać nawet rok by odblokować to malowanie bo naprawdę jest niesamowite :wink: To jeżeli chodzi o gierkę pamiętam tyle że kupiłem w jakimś czasopiśmie z 5 lat temu może wcześniej gra nosił tytuł no i tu mam wątpliwości to był skrót jakiś 3 dużych liter o ile dobrze pamiętam rozpoczynających się na R wyglądało to mniej więcej tak RDT czy podobnie. Ale potem przyszło modelarstwo skróty Rtf Rtd :rotfl: Rtv Agd i pamieć się zatarła. Charakterystycznym elementem był tiuning aut bo był dość obszernie rozbudowany od silnika przez nitro po lakier. Było dużo aut które kupowało się za zdobyte pieniądze. I tu drugi dość charakterystyczny element bo ... występował tam fiat 126p :rotfl: To tyle co mogę napisać naprawdę zależy mi na odszukaniu tego malowania z góry dzięki za pomoc na pewno ktoś pamięta bo to była dość ciekawa gierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 SHIFT?? była taka gra w 2004-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Coś bardzo podobnego, ale o nieco słabszej grafice :mrgreen: ale dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Jakiego rodzaju była ta "ściganka" wyścigi, czy rajdy, arcade czy symulator? Jeśli to rajd to może chodzi o RBR - Richard Burns Rally? (chociaż ściganką bym tego nie nazwał bo to dość poważny symulator i na dodatek wcale nie zapomniany. Jeśli nie to, to może Rally Trophy albo coś podobnego z tej kategorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 To na pewno nie był symulator raczej rajdy o niezbyt bogatej grafice raczej takiej standardowej. Bardzo podobne do Rally Trophy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi