kotlet schabowy Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam Do tej pory sklejałem modele, teraz mam zamiar tez nauczyć się latać. Oferta jest ogromna dlatego postanowiłem się zarejestrować na tym forum, bo może znajdę odpowiedź na chociaż część moich pytań Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witaj czytaj i w razie wątpliwości pytaj Chociaż już sam od siebie powiem Ci że najmniej stresująco nauczysz się latać jakimś małym, lekkim górnopłatem z pianek typu epp, depron itp. Niektóre lecą same jak liść z drzewa, wolno i majestatycznie a w przypadku kraksy kleisz na miejscu i po 5min znowu jesteś w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet schabowy Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Kupuje aparaturę i symulator lotu i najpierw sucha zaprawa. Pytanie czy ktoś ma do odsprzedania Phoenix 3.0, może mu się znudził ? Bo to qrna drogie jest, a sama aparatura to jakieś 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet schabowy Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 a mógłbym już zadać tyle błyskotliwych pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 To może pytanie o chęci kupna programu daj do działu giełda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 kotlet schabowy, polecam lekturę regulaminu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=25749 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet schabowy Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jeżeli chodzi o miejsce zamieszkanie, które podałem "z nikąd" to zmieniłem na Warszawa (w sumie to, to samo). Sorki nie wiedziałem, że to takie ważne. Ale, dzięki za info, bo tak to bym czekał i czekał i się zastanawiało co chodzi Można prosić o podpowiedź jak coś jeszcze źle zrobiłem? Bo wydaje mi się że już powinno być OKO. Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet schabowy Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 To jest płatne forum czy jak? bo mam możliwość tylko podglądu. a zarejestrowałem się w środę. Dzisiaj widzę że kolega z góry się zarejstrował i już może pisać i tak nie za bardzo rozumiem o co chodzi? Czy ktoś mi pomoże? Tylko please bez linku do regulaminu bo qrczaki go czytałem i wydaje mi się że zrobiłem wsio ok. Może ślepy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi