Maciek295 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam wszystkich. Mam na imię Maciek jestem początkującym modelarzem z Jaworzna. Mam nadzieję, że dużo się nauczę korzystając z tego forum a może i uda mi się też czasem komuś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam serdecznie wszystkich :!: Jestem na tym forum po raz pierwszy.Mam na imię Jarek,i chciałbym znaleść tutaj wiele cennych porad i wskazówek od bardziej doświadczonych kolegów.Pomimo moich jeszcze 49-ciu wiosen,dopiero teraz moge realizowac małymi krokami to co fascynowało mnie od dzieciaka Moim drugim hobby jest akwarystyka. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi