Bruno Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 No i wicherek oblatany Modyfikacje podane w pierwszym poście okazały się chyba trafne, więcej powiem jak polatam nim trochę w bezwietrzną pogodę. Silniczek nie sprawiał żadnych problemów. Model jest strasznie szybki w porównaniu do RWD-5 130%, ale o to chodzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 hejNo chyba nie tylko trafne mi też super lata. Według mnie lata szybko ale też potrafi lecieć bardzo wolno i nie przepada przy małej prędkości....Fotki jakieś wrzuć jak on teraz wygląda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 fotek niestety na razie nie ma, ale niedługo powinny być.Do przerobienia jest tylko podwozie. Moje lotnisko to łąka z dość długą trawą przylegająca do nie zaoranego pola. Lądowanie z podwoziem klasycznym kończy się kapotażem. Do tej pory lądowałem na brzuchu i byłem zadowolony, ale samolot bez podwozia przestaje wyglądać jak samolot. Myślałem nad podwoziem trójkołowym z nieproporcjonalnie wielkimi kołami. Pierwszy na świecie wicherek-10-traktor . Nie było by to piękne, ale ładniejsze niż bez. Co myślicie o takim rozwiązaniu? A może podsuniecie jakiś lepszy pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi