michcio88 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Czy ktoś wie może gdzie można kupić model niszczyciela z możliwością zamontowania do niego silniczków?
paniol2005 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Chodzi Ci o jakiś model plastikowy do zaadoptowania na rc? Jeśli chodzi o plastik , to musiałby być w dużej skali - z racji szerokości kadłuba i wysoko położonego środka ciężkości tych jednostek (są po prostu bardzo wywrotne ). Może pokusisz się na kupno kadłuba (słusznych wymiarów) niszczyciela rakietowego link a resztę zbudujesz sam. Wiem że cena nie jest mała , ale wierz mi zaoszczędzi Ci to problemów i rozczarowań. Na stronie znajdziesz też inne modele. PS Nie mogłem się powstrzymać - niszczyciel nie jest statkiem , jest okrętem. Mam nadzieję że się nie obrazisz.
michcio88 Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 niszczyciel nie jest statkiem , jest okrętem. Naturalnie. Chyba z rozpędu tak napisałem. Dzięki za pomoc.
Maciej Ritmann Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Jeśli chcesz coś na rc przerobić to ja ci polecam nie niszczyciela, a : Tuna Clipper Lindberga. Model prostacki w budowie i śmiało przerabiany na rc:)
Rekomendowane odpowiedzi