michcio88 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Czy ktoś wie może gdzie można kupić model niszczyciela z możliwością zamontowania do niego silniczków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Chodzi Ci o jakiś model plastikowy do zaadoptowania na rc? Jeśli chodzi o plastik , to musiałby być w dużej skali - z racji szerokości kadłuba i wysoko położonego środka ciężkości tych jednostek (są po prostu bardzo wywrotne ). Może pokusisz się na kupno kadłuba (słusznych wymiarów) niszczyciela rakietowego link a resztę zbudujesz sam. Wiem że cena nie jest mała , ale wierz mi zaoszczędzi Ci to problemów i rozczarowań. Na stronie znajdziesz też inne modele. PS Nie mogłem się powstrzymać - niszczyciel nie jest statkiem , jest okrętem. Mam nadzieję że się nie obrazisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 niszczyciel nie jest statkiem , jest okrętem. Naturalnie. Chyba z rozpędu tak napisałem. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jeśli chcesz coś na rc przerobić to ja ci polecam nie niszczyciela, a : Tuna Clipper Lindberga. Model prostacki w budowie i śmiało przerabiany na rc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi