arya Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie, Zabawę z modelarstwem rozpoczęłam dzięki mojemu mężowi (yay-owi z forum). A wszystko się zaczęło w czasie I Bitwy o Wawel rok temu, gdzie pierwszy raz zobaczyłam walkę ESA na żywo. Z czasem z roli kibica powoli awansowałam do roli mechanika pokładowego, aż wreszcie przyszedł czas na swój własny model. Po paru marnych próbach z esą, a konkretnie z Ki-61, które Rafał z bólem serca mi wypożyczył :wink: , na pierwszy ogień poszedł Minimag. Niedawno znowu wróciłam do lotów Ki-61, tym razem z lepszym skutkiem Mam nadzieję, że już w następnym sezonie będę mogła spróbować swoich sił na zawodach. pozdrowienia dla wszystkich modelarzy, a w szczególności dla pilotów i pilotek ESA Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Łaaaa, witamy Koleżankę na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi