waldi1973 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam. W przypływie wolnej chwili wykonałem statyw do pomiaru ciągu w napędach EDF. Praca zajęła mi około jednej godziny wliczając w to projekt w Corelu Jako, że w Kielcach znalazłem Agencję Reklamową posiadającą laser, to postanowiłem sprawdzić jak to wyjdzie. Agencja działa sprawnie i niezwykle szybko. Po uzgodnieniu telefonicznym, przesłałem mailem projekt i po kilkunastu minutach pan zadzwonił, że jest do odbioru :mrgreen: Całość kosztowała 25zł (10zł materiał - pleksa 5mm format A4, oraz samo cięcie 15zł). A teraz kilka zdjęć: 1. Najważniejszy element - waga za 18zł ;D 2. Części wycięte laserem z pleksy: 3. Ogólny widok "stanowiska".. Pomiaru można dokonywać na napędach od 50 - do 90mm. Są odpowiednie uchwyty montażowe. Części statywu kleimy na odpowiedni klej (najlepszy byłby do pleksy), ale nadaje się też cyjanoakryl. Zainteresowanym prześlę gotowy i sprawdzony projekt pod laser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi