krzyś707 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Cześć Wszystkim! Jest nas czterech. Latamy generalnie co niedziela między wałem a Wartą .Tam gdzie most wożnicki. Po prawej stronie. Tam gdzie krówki lubią się posilać. Jest fajnie ale było by jeszcze fajniej gdyby było nas więcej. Dlatego zapraszam do naszego grona. Przyda się każdy (Chłopak czy Dziewczyna). Umiejętności nie grają roli. Aparatury użyczymy ,model pomożemy zbudować. itd. ZAPRASZAM Generalnie moja informacja adresowana jest do osób z Sieradza i okolic ale zapraszam każdego kto ma pasję i ochotę "poszaleć" w powietrzu. Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyś707 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 janegab Janek wskocz do forum południe (tam mnie przekierował administrator) W tym forum można się umawiać na latanie z tego wyślę ci numer telefonu. Chyba że już dostaleś jako wiadomość prywatną. krzyś707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam Koledzy...czekamy za pogodą..pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi